Op1 gemist? Minister Henk Staghouwer voorziet op korte termijn geen voedselproblemen

Op1 gemist? Minister Henk Staghouwer voorziet op korte termijn geen voedselproblemen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Minister Henk Staghouwer voorziet op korte termijn geen <em>voedselproblemen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De afgelopen weken komen er steeds meer onheilspellende berichten voorbij over een ophanden zijnde, wereldwijde voedselcrisis als gevolg van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. Zij voorzien een groot deel van de wereld namelijk van graan. Minister van Natuur, Landbouw en Voedselkwaliteit Henk Staghouwer (ChristenUnie) voorziet dit jaar in ieder geval nog geen problemen, stelt hij in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Minister Henk Staghouwer voorziet op korte termijn geen voedselproblemen

De afgelopen weken komen er steeds meer onheilspellende berichten voorbij over een ophanden zijnde, wereldwijde voedselcrisis als gevolg van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. Zij voorzien een groot deel van de wereld namelijk van graan. Minister van Natuur, Landbouw en Voedselkwaliteit Henk Staghouwer (ChristenUnie) voorziet dit jaar in ieder geval nog geen problemen, stelt hij in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV