Jinek: Hans Kraay jr. beticht Louis van Gaal van "kinderachtig spelletje" met media

Jinek: Hans Kraay jr. beticht Louis van Gaal van "kinderachtig spelletje" met media

De clashes tussen Hans Kraay jr. en Louis van Gaal zijn inmiddels legendarisch te noemen. De twee liggen elkaar absoluut niet en Kraay zegt bij Jinek dat hij Van Gaal "geen leuke man" vindt. Ook beticht hij de bondscoach van een "kinderachtig spelletje" met de media.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Hans Kraay jr. beticht <em>Louis van Gaal</em> van &quot;kinderachtig spelletje&quot; met media De clashes tussen Hans Kraay jr. en Louis van Gaal zijn inmiddels legendarisch te noemen. De twee liggen elkaar absoluut niet en Kraay zegt bij Jinek dat hij Van Gaal "geen leuke man" vindt. Ook beticht hij de bondscoach van een "kinderachtig spelletje" met de media. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. VijandigheidVolgens Kraay is de vijandigheid van Van Gaal jegens de media nergens voor nodig, maar cabaretier Dolf Jansen lijkt precies te weten wat er aan de hand is: "Hij bespeelt je!" Humberto Tan (opnieuw de vervanger van Eva Jinek) wil van Kraay weten hoe we ervoor staan in de aanloop naar het WK van dit najaar en dan moet Kraay ook nog een voetbaltechnische duit in het zakje van Geraldine Kemper afwimpelen... Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Hans Kraay jr. beticht Louis van Gaal van "kinderachtig spelletje" met media

Vijandigheid
Volgens Kraay is de vijandigheid van Van Gaal jegens de media nergens voor nodig, maar cabaretier Dolf Jansen lijkt precies te weten wat er aan de hand is: "Hij bespeelt je!" Humberto Tan (opnieuw de vervanger van Eva Jinek) wil van Kraay weten hoe we ervoor staan in de aanloop naar het WK van dit najaar en dan moet Kraay ook nog een voetbaltechnische duit in het zakje van Geraldine Kemper afwimpelen...

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Hans Kraay jr. beticht Louis van Gaal van "kinderachtig spelletje" met media of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV