Nieuw seizoen Onmogelijke duetten 2 april bij SBS6: bekijk eerste beelden met Donnie

Nieuw seizoen Onmogelijke duetten 2 april bij SBS6: bekijk eerste beelden met Donnie

Vanaf 2 april is een nieuw seizoen van Onmogelijke duetten te zien bij SBS6. In deze show krijgen 30 bekende Nederlanders de kans om op te treden met een idool, waarmee ze normaal nooit zouden kunnen zingen.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Onmogelijke duetten</em> 2 april bij SBS6: bekijk eerste beelden met Donnie Vanaf 2 april is een nieuw seizoen van Onmogelijke duetten te zien bij SBS6. In deze show krijgen 30 bekende Nederlanders de kans om op te treden met een idool, waarmee ze normaal nooit zouden kunnen zingen. Lees verder onder de video. Donnie, Edsilia Rombley en Francis van Broekhuizen zingen duetMisschien gaat het om een wereldster die onbereikbaar is, of een zanger is zangeres die is overleden… In Onmogelijke duetten wordt het onmogelijke toch werkelijkheid en kunnen ze elk liedje dat een speciale betekenis heeft kiezen om te zingen, dankzij de nieuwste technieken is elk duet denkbaar. Samen met andere artiesten bekijken ze het eindresultaat in de studio, onder leiding van presentatoren Nick en Simon. Dit seizoen zingen onder anderen Donnie, Edsilia Rombley en Francis van Broekhuizen een duet. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe reeks van Onmogelijke duetten hierboven. Het nieuwe seizoen van Onmogelijke duetten is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Kerstspecial Onmogelijke Duetten: dochter Ronnie Flex krijgt rol in videoclip Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer in Onmogelijke duetten over de eerste discussie met z'n vriendin Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Onmogelijke duetten 2 april bij SBS6: bekijk eerste beelden met Donnie

Donnie, Edsilia Rombley en Francis van Broekhuizen zingen duet
Misschien gaat het om een wereldster die onbereikbaar is, of een zanger is zangeres die is overleden… In Onmogelijke duetten wordt het onmogelijke toch werkelijkheid en kunnen ze elk liedje dat een speciale betekenis heeft kiezen om te zingen, dankzij de nieuwste technieken is elk duet denkbaar. Samen met andere artiesten bekijken ze het eindresultaat in de studio, onder leiding van presentatoren Nick en Simon. Dit seizoen zingen onder anderen Donnie, Edsilia Rombley en Francis van Broekhuizen een duet.

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe reeks van Onmogelijke duetten hierboven. Het nieuwe seizoen van Onmogelijke duetten is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Onmogelijke duetten 2 april bij SBS6: bekijk eerste beelden met Donnie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV