De Alleskunner VIPS: wie lukt het om een gouden vlinder te vangen?

De Alleskunner VIPS: wie lukt het om een gouden vlinder te vangen?

In De Alleskunner VIPS gaan de sterren van eigen bodem helemaal los met hun vangnetje. Ze krijgen de opdracht om een gouden vlinder te vangen en dat is nog niet zo makkelijk. Toch krijgen de BN’ers het voor elkaar om in de chaos een gouden vlinder te pakken te krijgen, maar wie is niet snel genoeg?

Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: wie lukt het om een gouden vlinder te vangen? In De Alleskunner VIPS gaan de sterren van eigen bodem helemaal los met hun vangnetje. Ze krijgen de opdracht om een gouden vlinder te vangen en dat is nog niet zo makkelijk. Toch krijgen de BN’ers het voor elkaar om in de chaos een gouden vlinder te pakken te krijgen, maar wie is niet snel genoeg? Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Roos Schlikker over ongelukje in De Alleskunner VIPS: "Mijn haar vloog in brand" Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS: BN’ers gaan helemaal los in de ballenbak Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV