Grace zit in de finale van Big Brother 2022: bekijk hier haar hoogtepunten

Grace zit in de finale van Big Brother 2022: bekijk hier haar hoogtepunten

Grace neemt het zaterdag in de finale van Big Brother op tegen de heren Salar en Kristof. De Braziliaanse zit vanaf het begin in de realityserie en was lekker aanwezig in het huis. In de video hieronder vind je een overzicht met een aantal van de mooiste momenten die Grace in het huis van Big Brother beleefde.

De finale van Big Brother is zaterdag 26 maart om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Grace zit in de finale van <em>Big Brother 2022</em>: bekijk hier haar hoogtepunten Grace neemt het zaterdag in de finale van Big Brother op tegen de heren Salar en Kristof. De Braziliaanse zit vanaf het begin in de realityserie en was lekker aanwezig in het huis. In de video hieronder vind je een overzicht met een aantal van de mooiste momenten die Grace in het huis van Big Brother beleefde. De finale van Big Brother is zaterdag 26 maart om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Finale Big Brother is in zicht: bekijk de mooiste momenten van Salar Bekijk deze video » Finale Big Brother is zaterdag: bekijk terugblik op zangkunsten van Kristof Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV