Khalid & Sophie gemist? Hannah van Lunteren over 'De verschrikkelijke jaren tachtig'

Khalid & Sophie gemist? Hannah van Lunteren over 'De verschrikkelijke jaren tachtig'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Hannah van Lunteren</em> over 'De verschrikkelijke jaren tachtig' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Zondag is de laatste aflevering van de serie De verschrikkelijke jaren tachtig te zien bij NPO3. Een tragikomische serie over een woongroep. Wat was nou typisch jaren 80? Hannah van Lunteren: "Mijn moeder had van die grote schoudervullingen. Die vond ik zo indrukwekkend altijd." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. De Verschrikkelijke Jaren Tachtig is elke zondag om 21.15 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Verschrikkelijke Jaren Tachtig terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Hannah van Lunteren over 'De verschrikkelijke jaren tachtig'

Zondag is de laatste aflevering van de serie De verschrikkelijke jaren tachtig te zien bij NPO3. Een tragikomische serie over een woongroep. Wat was nou typisch jaren 80? Hannah van Lunteren: "Mijn moeder had van die grote schoudervullingen. Die vond ik zo indrukwekkend altijd."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. De Verschrikkelijke Jaren Tachtig is elke zondag om 21.15 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Verschrikkelijke Jaren Tachtig terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV