Love Is In The Air gemist? Dochter ziet moeder weer voor eerste keer in tien jaar

Love Is In The Air gemist? Dochter ziet moeder weer voor eerste keer in tien jaar

Love Is In The Air gemist? Dochter ziet moeder weer voor eerste keer in tien jaar In de uitzending van Love Is In The Air van woensdag 13 maart is te zien hoe een dochter na tien jaar eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder in Brazilië. Love Is In The Air gemist? Eerste bezoek vader en moeder bij dochter in Brazilië Bekijk deze video » Love Is In The Air gemist? Opa en oma zien kleinkinderen sinds lange tijd Bekijk deze video » Love Is In The Air is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de laatste aflevering van Love Is In The Air terugkijken bij Gids.tv.
TV

In de uitzending van Love Is In The Air van woensdag 13 maart is te zien hoe een dochter na tien jaar eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder in Brazilië.

Love Is In The Air is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de laatste aflevering van Love Is In The Air terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Love Is In The Air gemist? Dochter ziet moeder weer voor eerste keer in tien jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »