Zien: Gerard Joling zingt Hazes-hit Blijf Bij Mij in Hazes is de Basis

Zien: Gerard Joling zingt Hazes-hit Blijf Bij Mij in Hazes is de Basis

Hieronder zie je een fragment van Hazes is de Basis van zaterdag 26 maart. Je kan de hele aflevering van Hazes is de Basis terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Gerard Joling zingt Hazes-hit <em>Blijf Bij Mij</em> in <em>Hazes is de Basis</em> Hieronder zie je een fragment van Hazes is de Basis van zaterdag 26 maart. Je kan de hele aflevering van Hazes is de Basis terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl. Gerard Joling kon natuurlijk niet ontbreken in Hazes is de Basis. In 2007 scoorde hij een monsterhit met Blijf Bij Mij, gezongen samen met André Hazes. Bekijk het optreden hierboven. Hazes is de Basis is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes is de Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gerard Joling kon natuurlijk niet ontbreken in Hazes is de Basis. In 2007 scoorde hij een monsterhit met Blijf Bij Mij, gezongen samen met André Hazes. Bekijk het optreden hierboven.

Hazes is de Basis is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes is de Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling zingt Hazes-hit Blijf Bij Mij in Hazes is de Basis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV