Video: Chantal Janzen over terugkeer The Voice: "Zou een mooie middelvinger zijn"

Video: Chantal Janzen over terugkeer The Voice: "Zou een mooie middelvinger zijn"

Als het aan Chantal Janzen ligt, keert The voice of Holland weer terug op televisie, ondanks de aan het licht gekomen misstanden over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met de Instagram Story van Chantal Janzen met haar reactie op de misstanden. Ook vertelt Shownieuws dat de presentatrice zaterdag tegen De Telegraaf heeft gezegd dat ze hoopt dat The Voice terugkomt. "Ik vind het ook een mooie middelvinger naar de verknipte mensen die daar op de verkeerde plekken zaten. De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken en de gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen"

Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Video: Chantal Janzen over terugkeer <em>The Voice</em>: &quot;Zou een mooie middelvinger zijn&quot; Als het aan Chantal Janzen ligt, keert The voice of Holland weer terug op televisie, ondanks de aan het licht gekomen misstanden over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met de Instagram Story van Chantal Janzen met haar reactie op de misstanden. Ook vertelt Shownieuws dat de presentatrice zaterdag tegen De Telegraaf heeft gezegd dat ze hoopt dat The Voice terugkomt. "Ik vind het ook een mooie middelvinger naar de verknipte mensen die daar op de verkeerde plekken zaten. De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken en de gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen" Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Chantal Janzen in De Avondshow met Arjen Lubach: 'NPO-publiek is heftig hoor!' (video) Bekijk deze video » Chantal Janzen over zwangerschap van bonusdochter Esmee: "Heel lastig" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Chantal Janzen over terugkeer The Voice: "Zou een mooie middelvinger zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV