Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending De logeerweek in Boer zoekt vrouw is in volle gang. Hoewel het bij de ene boer wat makkelijker gaat dan bij de ander, hoopt iedereen nog steeds de liefde te vinden. Er staan in ieder geval veel gezellige activiteiten op het programma. Alle fragmenten uit deze uitzending Pijnlijke stilte in Boer zoekt vrouw: Wendy vraagt of boer Rob ook kan luisteren Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Bekijk gezellig fietsritje van Yvon Jaspers en boer Evert Bekijk deze video » Vanavond in Boer zoekt Vrouw: Jouke moet wennen aan de 'zeurende' dames op de werkvloer Bekijk deze video » KeuzemomentBij boer Hans is genoeg om over te praten. Net als Hans hebben de drie dames ook al een heel leven achter zich en hier wordt meteen openhartig over gesproken. Maar dan staat Yvon Jaspers opeens voor de deur, want Hans is toe aan zijn eerste keuzemoment. Wie van de drie vrouwen moet de boerderij verlaten? GourmettenBij boerin Janine gaan ze gezellig gourmetten en worden verhalen over vorige relaties gedeeld. Wendy stelt Rob een pijnlijke vraag: "Rob, kan jij ook goed luisteren?" Hij vindt het erg goed dat ze dat zegt. Bij boer Evert is het een drukke boel, maar hij krijgt een steeds beter beeld van zijn logés. En Jouke wordt in een relaxte sfeer onderworpen aan een vragenvuur. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: logés krijgen een koude ovenschotel van boer Evert Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Janine stuurt mannen de keuken uit voor wat rust Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De logeerweek in Boer zoekt vrouw is in volle gang. Hoewel het bij de ene boer wat makkelijker gaat dan bij de ander, hoopt iedereen nog steeds de liefde te vinden. Er staan in ieder geval veel gezellige activiteiten op het programma.

Keuzemoment
Bij boer Hans is genoeg om over te praten. Net als Hans hebben de drie dames ook al een heel leven achter zich en hier wordt meteen openhartig over gesproken. Maar dan staat Yvon Jaspers opeens voor de deur, want Hans is toe aan zijn eerste keuzemoment. Wie van de drie vrouwen moet de boerderij verlaten?

Gourmetten
Bij boerin Janine gaan ze gezellig gourmetten en worden verhalen over vorige relaties gedeeld. Wendy stelt Rob een pijnlijke vraag: "Rob, kan jij ook goed luisteren?" Hij vindt het erg goed dat ze dat zegt. Bij boer Evert is het een drukke boel, maar hij krijgt een steeds beter beeld van zijn logés. En Jouke wordt in een relaxte sfeer onderworpen aan een vragenvuur.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV