Video: Oekraïense president Zelenski krijgt gastrol bij uitreiking Oscars

Video: Oekraïense president Zelenski krijgt gastrol bij uitreiking Oscars

De Oscaruitreiking is nog altijd hét filmfeest van het jaar. De wereldberoemde rode loper ligt inmiddels op z'n plek, want over een paar uur begint de show in het Dolby Theatre in Hollywood. De afgelopen twee jaar moest de uitreiking in ernstig uitgeklede vorm plaatsvinden vanwege de coronacrisis.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Oekraïense president <em>Zelenski</em> krijgt gastrol bij uitreiking <em>Oscars</em> De Oscaruitreiking is nog altijd hét filmfeest van het jaar. De wereldberoemde rode loper ligt inmiddels op z'n plek, want over een paar uur begint de show in het Dolby Theatre in Hollywood. De afgelopen twee jaar moest de uitreiking in ernstig uitgeklede vorm plaatsvinden vanwege de coronacrisis. Tekst gaat verder onder de video. SpanningZoals altijd is er flinke discussie: want volgens een paar grote Hollywoodsterren verloopt de Academy-avond alles behalve op rolletjes. Zo zou aandacht voor de oorlog in Oekraïne zorgt voor spanning tijdens de Oscars. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Oekraïense president Zelenski krijgt gastrol bij uitreiking Oscars

Spanning
Zoals altijd is er flinke discussie: want volgens een paar grote Hollywoodsterren verloopt de Academy-avond alles behalve op rolletjes. Zo zou aandacht voor de oorlog in Oekraïne zorgt voor spanning tijdens de Oscars.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV