Zien: persconferentie Louis van Gaal en Virgil van Dijk voor Nederland - Duitsland

Zien: persconferentie Louis van Gaal en Virgil van Dijk voor Nederland - Duitsland

Zien: persconferentie Louis van Gaal en Virgil van Dijk voor <em>Nederland - Duitsland</em> Louis van Gaal blikte maandagmiddag samen met Virgil van Dijk vooruit op de oefeninterland van dinsdagavond tegen Duitsland. Het duel is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Van Gaal vertelde dat een deel van zijn spelers overbelast is. 'Dat is moeilijk, maar je moet uitgaan van de speler. Dus je moet minder wedstrijden spelen. Dat is wel rigoureus, maar daar moet het wel naar toe.' Ook reageerde Van Gaal op het nieuws dat Ajax-coach Erik ten Hag in gesprek is met Manchester United: 'Erik ten Hag is een geweldige trainer en dat is altijd goed voor Manchester United.' Bekijk de hele persconferentie van Louis van Gaal en Virgil van Dijk hierboven. De wedstrijd Nederland - Duitsland is dinsdag 29 maart vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.
Voetbal :
Zien: persconferentie Louis van Gaal en Virgil van Dijk voor Nederland - Duitsland

Louis van Gaal blikte maandagmiddag samen met Virgil van Dijk vooruit op de oefeninterland van dinsdagavond tegen Duitsland. Het duel is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Van Gaal vertelde dat een deel van zijn spelers overbelast is. 'Dat is moeilijk, maar je moet uitgaan van de speler. Dus je moet minder wedstrijden spelen. Dat is wel rigoureus, maar daar moet het wel naar toe.' Ook reageerde Van Gaal op het nieuws dat Ajax-coach Erik ten Hag in gesprek is met Manchester United: 'Erik ten Hag is een geweldige trainer en dat is altijd goed voor Manchester United.'

Bekijk de hele persconferentie van Louis van Gaal en Virgil van Dijk hierboven. De wedstrijd Nederland - Duitsland is dinsdag 29 maart vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV