Zien: Politie deelt bewakingsbeelden overval en mishandeling Mark Gillis

Zien: Politie deelt bewakingsbeelden overval en mishandeling Mark Gillis

Afgelopen november werd realityster Mark Gillis bruut overvallen bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De daders zijn echter nog altijd niet gepakt en daarom heeft de politie de beelden van de overval en mishandeling nu vrijgegeven. Waarschuwing: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Politie deelt <em>bewakingsbeelden</em> overval en mishandeling <em>Mark Gillis</em> Afgelopen november werd realityster Mark Gillis bruut overvallen bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De daders zijn echter nog altijd niet gepakt en daarom heeft de politie de beelden van de overval en mishandeling nu vrijgegeven. Waarschuwing: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Tekst gaat verder onder de video. Overval Mark GillisOp het moment dat Mark zijn sleutel in het slot van zijn deur steekt, wordt hij onverwachts aangevallen door de eerste verdachte. Die probeert hem met pepperspray te overmeesteren, maar zonder succes. Als snel komen ook de tweede en derde man aangerend. Gillis wordt meerdere malen tegen zijn hoofd en lichaam geschopt. Zodra de voordeur open is, nemen de overvallers hem mee naar binnen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Politie deelt bewakingsbeelden overval en mishandeling Mark Gillis

Overval Mark Gillis
Op het moment dat Mark zijn sleutel in het slot van zijn deur steekt, wordt hij onverwachts aangevallen door de eerste verdachte. Die probeert hem met pepperspray te overmeesteren, maar zonder succes. Als snel komen ook de tweede en derde man aangerend. Gillis wordt meerdere malen tegen zijn hoofd en lichaam geschopt. Zodra de voordeur open is, nemen de overvallers hem mee naar binnen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV