Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het avontuur van de Meilandjes, die een maand op bijstandsniveau moeten leven in Chateau Bijstand, gaat vanavond verder. Zal het ze lukken om het hoofd boven water te houden en alles te betalen? InrichtenNu de familie heeft gezien in welk huis ze de komende maand vertoeven is het tijd voor misschien wel het belangrijkste moment (althans, in de ogen van Martien): het inrichten van hun stulpje. Ze krijgen te horen welk bedrag ze per week te besteden hebben. UitdagingenHet beperkte budget bezorgt de Meilandjes meteen hoofdbrekens, want hoe kunnen ze hun huis in hemelsnaam inrichten volgens de hoge standaard van Martien? Deze eerste dag en nacht worden Martien, Erica en Maxime direct geconfronteerd met een aantal uitdagingen. :[broadcast:videos](ids:"434066,434065" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het avontuur van de Meilandjes, die een maand op bijstandsniveau moeten leven in Chateau Bijstand, gaat vanavond verder. Zal het ze lukken om het hoofd boven water te houden en alles te betalen?

Inrichten
Nu de familie heeft gezien in welk huis ze de komende maand vertoeven is het tijd voor misschien wel het belangrijkste moment (althans, in de ogen van Martien): het inrichten van hun stulpje. Ze krijgen te horen welk bedrag ze per week te besteden hebben.

Uitdagingen
Het beperkte budget bezorgt de Meilandjes meteen hoofdbrekens, want hoe kunnen ze hun huis in hemelsnaam inrichten volgens de hoge standaard van Martien? Deze eerste dag en nacht worden Martien, Erica en Maxime direct geconfronteerd met een aantal uitdagingen.

:[broadcast:videos](ids:"434066,434065" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's