Thomas van Groningen in Op1 over aftreden Hugo de Jonge: "Voor een politicus heel gevaarlijk"

Thomas van Groningen in Op1 over aftreden Hugo de Jonge: "Voor een politicus heel gevaarlijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Tweede Kamer wil duidelijkheid over hoe het contact tussen minister Hugo de Jonge en Sywert van Lienden verliep, maar moet nog maanden wachten op een onderzoek. De omstreden deal blijft Hugo de Jonge achtervolgen, kan zijn positie in gevaar komen door de mogelijke betrokkenheid?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Thomas van Groningen</em> in <em>Op1</em> over aftreden <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Voor een politicus heel gevaarlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Tweede Kamer wil duidelijkheid over hoe het contact tussen minister Hugo de Jonge en Sywert van Lienden verliep, maar moet nog maanden wachten op een onderzoek. De omstreden deal blijft Hugo de Jonge achtervolgen, kan zijn positie in gevaar komen door de mogelijke betrokkenheid? Tekst gaat verder onder de video. Ongemak binnen de coalitie groeitThomas van Groningen reageert in Op1 op deze brandende vraag: "Het ongemak bij de oppositie maar ook binnen de coalitie groeit. Dat is voor een politicus heel gevaarlijk." De politiek verslaggever sluit niet uit dat de positie van De Jonge serieus in gevaar kan komen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1 over aftreden Hugo de Jonge: "Voor een politicus heel gevaarlijk"

Ongemak binnen de coalitie groeit
Thomas van Groningen reageert in Op1 op deze brandende vraag: "Het ongemak bij de oppositie maar ook binnen de coalitie groeit. Dat is voor een politicus heel gevaarlijk." De politiek verslaggever sluit niet uit dat de positie van De Jonge serieus in gevaar kan komen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV