Shownieuws: wil Rachel Hazes een kind verwekken met Klaas Otto?

Shownieuws: wil Rachel Hazes een kind verwekken met Klaas Otto?

Met veel bombarie kondigt Guido den Aantrekker in Shownieuws de "bizarste roddel ooit" over Rachel Hazes aan, waar hij op stuitte via een juice-kanaal. Rachel zou namelijk met haar nieuwe liefde Klaas Otto gesignaleerd zijn in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch om een vruchtbaarheidsonderzoek te doen.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: wil Rachel Hazes een kind verwekken met <em>Klaas Otto</em>? Met veel bombarie kondigt Guido den Aantrekker in Shownieuws de "bizarste roddel ooit" over Rachel Hazes aan, waar hij op stuitte via een juice-kanaal. Rachel zou namelijk met haar nieuwe liefde Klaas Otto gesignaleerd zijn in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch om een vruchtbaarheidsonderzoek te doen. Lees verder onder de video. KinderenRachel Hazes heeft het de laatste tijd érg gezellig met voormalig Satudarah-lid Klaas Otto, die veroordeeld is voor afpersing, bedreiging, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro. Blijkbaar willen de tortelduifjes, die respectievelijk 52 en 54 jaar oud zijn, toch nog samen kinderen op de wereld zetten. Er wordt nu een onderzoek ingesteld naar het ziekenhuis, omdat het lek daar hoogstwaarschijnlijk zit. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kinderen
Rachel Hazes heeft het de laatste tijd érg gezellig met voormalig Satudarah-lid Klaas Otto, die veroordeeld is voor afpersing, bedreiging, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro. Blijkbaar willen de tortelduifjes, die respectievelijk 52 en 54 jaar oud zijn, toch nog samen kinderen op de wereld zetten. Er wordt nu een onderzoek ingesteld naar het ziekenhuis, omdat het lek daar hoogstwaarschijnlijk zit.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV