Zien: Martijn Koning vergelijkt klap Will Smith aan Chris Rock met eigen roast van Baudet

Zien: Martijn Koning vergelijkt klap Will Smith aan Chris Rock met eigen roast van Baudet

Het was gisteren hét gesprek van de dag: de klap die Will Smith bij de Oscaruitreiking aan comedian Chris Rock gaf, nadat die een grap over de kaalheid van Smiths vrouw had gemaakt. Cabaretier Martijn Koning betrekt het incident met enige trots op zichzelf, want hij kwam natuurlijk in de problemen vanwege zijn roast van Thierry Baudet bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Martijn Koning</em> vergelijkt klap Will Smith aan Chris Rock met eigen roast van <em>Baudet</em> Het was gisteren hét gesprek van de dag: de klap die Will Smith bij de Oscaruitreiking aan comedian Chris Rock gaf, nadat die een grap over de kaalheid van Smiths vrouw had gemaakt. Cabaretier Martijn Koning betrekt het incident met enige trots op zichzelf, want hij kwam natuurlijk in de problemen vanwege zijn roast van Thierry Baudet bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Humor kent geen grenzenMartijn Koning vindt dat humor geen grenzen moet kennen en dat je alle grappen moet kunnen maken. Toch denkt hij dat Chris Rock niet op de hoogte was van de ziekte van Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will, die heeft geleid tot haar kaalheid. Op1-presentatrice Nadia Moussaid heeft hier haar bedenkingen bij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Martijn Koning vergelijkt klap Will Smith aan Chris Rock met eigen roast van Baudet

Humor kent geen grenzen
Martijn Koning vindt dat humor geen grenzen moet kennen en dat je alle grappen moet kunnen maken. Toch denkt hij dat Chris Rock niet op de hoogte was van de ziekte van Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will, die heeft geleid tot haar kaalheid. Op1-presentatrice Nadia Moussaid heeft hier haar bedenkingen bij.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV