Bekijk de spectaculaire nieuwe Avengers: Endgame trailer

Bekijk de spectaculaire nieuwe Avengers: Endgame trailer

Bekijk de spectaculaire nieuwe <em>Avengers: Endgame</em> trailer Vandaag kwam, onverwacht, de nieuwe Avengers: Endgame trailer online. Bekijk hier de spectaculaire trailer van het spektakelstuk van de Marvel Cinematic Universe. In de eerdere trailers zagen we al beelden van voornamelijk de eerste twintig minuten van de film. Met deze trailer krijgen we een betere impressie van hoe de film er uit gaat zien. De trailer ziet er in ieder geval al super goed uit! In de trailer zijn we hoe het Captain America, Iron Man, Thor en alle andere helden vergaat na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War. Hoe gaan zij hier uit komen? Ook zien we de terugkeer van Hawkeye, Ant Man én Marvel's nieuwste superheldin: Captain Marvel. Bekijk hier alle trailers en impressies van Avengers: Endgame. Bekijk hier voor een overzicht van al het Marvel-nieuws. Bekijk ook de eerste trailer Geniet van de nieuwe trailer van Avengers 4: Endgame Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de spectaculaire nieuwe Avengers: Endgame trailer

Vandaag kwam, onverwacht, de nieuwe Avengers: Endgame trailer online. Bekijk hier de spectaculaire trailer van het spektakelstuk van de Marvel Cinematic Universe.

In de eerdere trailers zagen we al beelden van voornamelijk de eerste twintig minuten van de film. Met deze trailer krijgen we een betere impressie van hoe de film er uit gaat zien. De trailer ziet er in ieder geval al super goed uit!

In de trailer zijn we hoe het Captain America, Iron Man, Thor en alle andere helden vergaat na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War. Hoe gaan zij hier uit komen? Ook zien we de terugkeer van Hawkeye, Ant Man én Marvel's nieuwste superheldin: Captain Marvel.

Bekijk hier alle trailers en impressies van Avengers: Endgame. Bekijk hier voor een overzicht van al het Marvel-nieuws.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de spectaculaire nieuwe Avengers: Endgame trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV