Uitstel van Executie gemist? Rianne vindt 'badkamer niet vanzelfvansprekend'

Uitstel van Executie gemist? Rianne vindt 'badkamer niet vanzelfvansprekend'

Gisteren (28 maart) zagen we dat Martijn Krabbé samen met makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Duncan Abrahams en professioneel budgetcoach Eef van Opdorp Rianne en Bryan te hulp schoot die in financiële problemen terecht zijn gekomen. Bekijk een fragment van Uitstel van Executie hieronder.

Pijnlijke waarheid
Rianne en Bryan verblijven samen met het gezin tijdens de kerstvakantie in een vakantiehuisje. Ze komen enorm tot rust en genieten, maar Rianne ondervindt ook de pijnlijke waarheid. Haar dochtertje reageert enthousiast bij het zien van de badkamer, waardoor Rianne beseft dat een douche niet vanzelfsprekend voor haar is. Zal dit probleem snel worden opgelost? Bekijk het fragment hieronder.

<em>Uitstel van Executie</em> gemist? Rianne vindt 'badkamer niet vanzelfvansprekend' Gisteren (28 maart) zagen we dat Martijn Krabbé samen met makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Duncan Abrahams en professioneel budgetcoach Eef van Opdorp Rianne en Bryan te hulp schoot die in financiële problemen terecht zijn gekomen. Bekijk een fragment van Uitstel van Executie hieronder. Pijnlijke waarheidRianne en Bryan verblijven samen met het gezin tijdens de kerstvakantie in een vakantiehuisje. Ze komen enorm tot rust en genieten, maar Rianne ondervindt ook de pijnlijke waarheid. Haar dochtertje reageert enthousiast bij het zien van de badkamer, waardoor Rianne beseft dat een douche niet vanzelfsprekend voor haar is. Zal dit probleem snel worden opgelost? Bekijk het fragment hieronder. Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van Executie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Uitstel van Executie gemist? Rianne vindt 'badkamer niet vanzelfvansprekend'

Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van Executie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's