Leeft Maddie nog? Bekijk de Netflix-trailer van 'The Disappearance of Madeleine McCann'

Leeft Maddie nog? Bekijk de Netflix-trailer van 'The Disappearance of Madeleine McCann'

Leeft Maddie nog? Bekijk de Netflix-trailer van 'The Disappearance of Madeleine McCann' Op 3 mei 2007 verdween de destijds 3-jarige Madeleine McCann uit het vakantieappartement van haar ouders in Praia da Luz, Portugal. Het Britse meisje is nog altijd spoorloos en is daarmee een van werelds bekendste vermissingen. Docu op NetflixNetflix komt nu met een documentaireserie over deze opzienbarende zaak. Diverse mensen die nauw bij het onderzoek betrokken waren worden aan het woord gelaten. Ook worden de verschillende theoriën die de afgelopen jaren de ronde hebben gedaan nader onderzocht. Zo zou ze bijvoorbeeld ontvoerd zijn door een kamermeisje in 2009. Ook zou ze in een Spaans restaurant in Amerika gezien zijn. De nieuwste theorie, die ook in deze docu wordt opgevoerd, is dat ze vastgehouden wordt door mensensmokkelaars in Marokko. OudersHaar ouders Gerry en Kate McCann, die overigens zelf ook enige tijd als verdachten zijn aangemerkt, hebben er alles aan gedaan om de documentaire te verbieden. Het is ze niet gelukt. De documentaireserie 'The Disappearance of Madeleine McCann is vanaf 15 maart op Netflix te zien. Bekijk de trailer van Someone Great Bekijk deze video »
Trailer

Op 3 mei 2007 verdween de destijds 3-jarige Madeleine McCann uit het vakantieappartement van haar ouders in Praia da Luz, Portugal. Het Britse meisje is nog altijd spoorloos en is daarmee een van werelds bekendste vermissingen.

Docu op Netflix
Netflix komt nu met een documentaireserie over deze opzienbarende zaak. Diverse mensen die nauw bij het onderzoek betrokken waren worden aan het woord gelaten. Ook worden de verschillende theoriën die de afgelopen jaren de ronde hebben gedaan nader onderzocht. Zo zou ze bijvoorbeeld ontvoerd zijn door een kamermeisje in 2009. Ook zou ze in een Spaans restaurant in Amerika gezien zijn. De nieuwste theorie, die ook in deze docu wordt opgevoerd, is dat ze vastgehouden wordt door mensensmokkelaars in Marokko.

Ouders
Haar ouders Gerry en Kate McCann, die overigens zelf ook enige tijd als verdachten zijn aangemerkt, hebben er alles aan gedaan om de documentaire te verbieden. Het is ze niet gelukt.

De documentaireserie 'The Disappearance of Madeleine McCann is vanaf 15 maart op Netflix te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leeft Maddie nog? Bekijk de Netflix-trailer van 'The Disappearance of Madeleine McCann' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: portugal, internet, amerika, marokko, onderzoek, documentaire, restaurant, spoorloos, vermissingen, documentaireserie, netflix, trailer, mensensmokkelaars, madeleine mccann, verbieden, wereldwijd, entertainment, spaans, holiday, pause, family, video, 2007, verdachten, commercials, online, ouders, meisje, kids

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »