Máxima is streng tegen Amalia, Alexia & Ariane als zakgeld op is: "Dan ga ik je niet redden, op is op" (video)

Máxima is streng tegen Amalia, Alexia & Ariane als zakgeld op is: "Dan ga ik je niet redden, op is op" (video)

Wietze de Jager en Klaas van der Eerden hadden dinsdag de eer om te videobellen met koningin Máxima, in het kader van De Week van het geld: "Een week die draait om kinderen beter te leren omgaan met geld", verduidelijkt De Jager.

'Zakgeld is leergeld'
Hoe leer je kinderen omgaan met geld, vraagt hij de kongingin? "Wat ik belangrijk vond was om te zeggen.. op is op. Als een kind teveel uitgegeven heeft en geen geld meer heeft om iets anders leuks te doen dan zeg ik op is op. Dan ga ik jou niet redden want dat is te enige manier voor hen om het te leren. Dus zakgeld is leergeld zeg ik dan." Bekijk het hele gesprek hieronder, in de video van de 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas.

<em>Máxima</em> is streng tegen Amalia, Alexia &amp; Ariane als zakgeld op is: &quot;Dan ga ik je niet redden, op is op&quot; (video) Wietze de Jager en Klaas van der Eerden hadden dinsdag de eer om te videobellen met koningin Máxima, in het kader van De Week van het geld: "Een week die draait om kinderen beter te leren omgaan met geld", verduidelijkt De Jager. 'Zakgeld is leergeld'Hoe leer je kinderen omgaan met geld, vraagt hij de kongingin? "Wat ik belangrijk vond was om te zeggen.. op is op. Als een kind teveel uitgegeven heeft en geen geld meer heeft om iets anders leuks te doen dan zeg ik op is op. Dan ga ik jou niet redden want dat is te enige manier voor hen om het te leren. Dus zakgeld is leergeld zeg ik dan." Bekijk het hele gesprek hieronder, in de video van de 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas. Bekijk ook Is Isebrand Kaldewei het vriendje van prinses Amalia? (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV