Oplichters Aangepakt: Jonathan moest lid worden van broederschap en belandde in drugssmokkel

Oplichters Aangepakt: Jonathan moest lid worden van broederschap en belandde in drugssmokkel

In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Oplichters Aangepakt tekent Kees van der Spek het ongelooflijke verhaal van Jonathan op: "Het relaas dat zich afspeelt op drie continenten zou zomaar het script kunnen zijn van een speelfilm", aldus de presentator.

'Broederschap'
De jongen, die momenteel als heftruckchauffeur werkt, belandde twee jaar geleden in Suriname in een nachtmerrie nadat hij een paar mannen ontmoette in een nachtclub. Ze wilden hem betrekken bij grootse plannen maar eerst moest hij lid worden van 'de broederschap.' En dat kostte uiteraard geld. Uiteindelijk leidde de ontmoeting zelfs tot drugssmokkel en een gevangenisstraf. Bekijk het fragment van Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt hieronder.

Oplichters Aangepakt: <em>Jonathan</em> moest lid worden van broederschap en belandde in drugssmokkel In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Oplichters Aangepakt tekent Kees van der Spek het ongelooflijke verhaal van Jonathan op: "Het relaas dat zich afspeelt op drie continenten zou zomaar het script kunnen zijn van een speelfilm", aldus de presentator. 'Broederschap'De jongen, die momenteel als heftruckchauffeur werkt, belandde twee jaar geleden in Suriname in een nachtmerrie nadat hij een paar mannen ontmoette in een nachtclub. Ze wilden hem betrekken bij grootse plannen maar eerst moest hij lid worden van 'de broederschap.' En dat kostte uiteraard geld. Uiteindelijk leidde de ontmoeting zelfs tot drugssmokkel en een gevangenisstraf. Bekijk het fragment van Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt hieronder. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt start dinsdag 29 maart om 20:30 uur op RTL 5. Bekijk ook Bekijk de promo van Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt: vanaf 29 maart te zien Bekijk deze video » Zien: Kees van der Spek blikt vooruit op nieuw seizoen Oplichters Aangepakt Bekijk deze video » Zien: Kees van der Spek gaat op Tinder om golddigger te versieren (Oplichters Aangepakt) Bekijk deze video »
TV :
Oplichters Aangepakt: Jonathan moest lid worden van broederschap en belandde in drugssmokkel

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt start dinsdag 29 maart om 20:30 uur op RTL 5.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV