Jamie Westland over zijn deelname aan nieuw seizoen De Verraders: "Gekkenhuis" (video)

Jamie Westland over zijn deelname aan nieuw seizoen De Verraders: "Gekkenhuis" (video)

Vanaf 1 april kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van De Verraders. Verschillende bekende Nederlanders, waaronder Jamie Westland van de band Di-rect, zal te zien zijn in dit seizoen. Hij vertelde er bij Jinek over.

Lees verder onder de video.

<em>Jamie Westland</em> over zijn deelname aan nieuw seizoen <em>De Verraders</em>: &quot;Gekkenhuis&quot; (video) Vanaf 1 april kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van De Verraders. Verschillende bekende Nederlanders, waaronder Jamie Westland van de band Di-rect, zal te zien zijn in dit seizoen. Hij vertelde er bij Jinek over. Lees verder onder de video. Irene Moors doet ook meeNaast Jamie doen ook Irene Moors, Steven Brunswijk, Frank Evenblij, Babette van Veen en Stefano Keizers mee. Er worden drie verraders aangewezen die (in het geheim) tegen de getrouwen strijden om een pot met zilver in de wacht te slepen. Voor Jamie Westland was het een gekkenhuis. Bekijk de beelden van Jinek met Jamie Westland over De Verraders hierboven. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen De Verraders vanaf 1 april: ‘Het is de ene mindfuck na de andere’ Bekijk deze video »

Irene Moors doet ook mee
Naast Jamie doen ook Irene Moors, Steven Brunswijk, Frank Evenblij, Babette van Veen en Stefano Keizers mee. Er worden drie verraders aangewezen die (in het geheim) tegen de getrouwen strijden om een pot met zilver in de wacht te slepen. Voor Jamie Westland was het een gekkenhuis.

Bekijk de beelden van Jinek met Jamie Westland over De Verraders hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV