Lavinia Meijer live in Tijd voor Max met Are You Still Somewhere?

Lavinia Meijer live in Tijd voor Max met Are You Still Somewhere?

Het nieuwe album ‘Are You Still Somewhere’ van Lavinia Meijer ligt in de pijpleiding en zal binnenkort verschijnen. Ze trad live op in Tijd voor Max met het titelnummer 'Are You Still Somewhere?' van dit gloednieuwe album.

Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder.

Lavinia Meijer live in <em>Tijd voor Max</em> met <em>Are You Still Somewhere?</em> Het nieuwe album ‘Are You Still Somewhere’ van Lavinia Meijer ligt in de pijpleiding en zal binnenkort verschijnen. Ze trad live op in Tijd voor Max met het titelnummer 'Are You Still Somewhere?' van dit gloednieuwe album. Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder. Bekijk ook Marlijn Weerdenburg schrikt op van knal tijdens gouden envelop-verrassing (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Veronika Morska zingt Oekraïens volkslied Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Remy Bonjasky over achtdelige docuserie Muhammad Ali Bekijk deze video »
Muziek :
Lavinia Meijer live in Tijd voor Max met Are You Still Somewhere?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lavinia Meijer live in Tijd voor Max met Are You Still Somewhere? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV