Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer mishandeling breekt heup Arnhem

Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer mishandeling breekt heup Arnhem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 29 maart terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Slachtoffer mishandeling breekt heup <em>Arnhem</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 29 maart terugkijken. Op 26 februari zijn de kroegen en cafés weer geopend, als vanouds. Reden tot een feestje, maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Een vriendengroep besluit nog wat te drinken in Arnhem waarna ze door een groep jongens belaagd worden. De vriendengroep wordt geschopt en geslagen waarna ze knock-out gaan. Een van de vrienden breekt een heup tijdens het voorval. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer mishandeling breekt heup Arnhem

Op 26 februari zijn de kroegen en cafés weer geopend, als vanouds. Reden tot een feestje, maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Een vriendengroep besluit nog wat te drinken in Arnhem waarna ze door een groep jongens belaagd worden. De vriendengroep wordt geschopt en geslagen waarna ze knock-out gaan. Een van de vrienden breekt een heup tijdens het voorval.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's