Rutger Bregman onthult in De Avondshow met Arjen Lubach: "Mijn bestseller wordt docuserie"

Rutger Bregman onthult in De Avondshow met Arjen Lubach: "Mijn bestseller wordt docuserie"

Rutger Bregman schreef enkele jaren geleden een enorme bestseller met De meeste mensen deugen, die zelfs in de Verenigde Staten een succes was. Sterker nog: de voormalige hoofd drama bij HBO heeft besloten er een documentaireserie van te maken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Bregman onthult in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: &quot;Mijn bestseller wordt docuserie&quot; Rutger Bregman schreef enkele jaren geleden een enorme bestseller met De meeste mensen deugen, die zelfs in de Verenigde Staten een succes was. Sterker nog: de voormalige hoofd drama bij HBO heeft besloten er een documentaireserie van te maken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. New York TimesVolgens Arjen Lubach was het boek van Bregman ook in Amerika een groot succes, maar de schrijver is de eerste om die uitspraak een beetje te nuanceren. Volgens hem lezen Amerikanen niet en word je al een New York Times Bestseller als je in eigen land veel verkoopt. Met andere woorden: het is niet zo moeilijk om een bestseller in de Verenigde Staten te scoren. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rutger Bregman onthult in De Avondshow met Arjen Lubach: "Mijn bestseller wordt docuserie"

New York Times
Volgens Arjen Lubach was het boek van Bregman ook in Amerika een groot succes, maar de schrijver is de eerste om die uitspraak een beetje te nuanceren. Volgens hem lezen Amerikanen niet en word je al een New York Times Bestseller als je in eigen land veel verkoopt. Met andere woorden: het is niet zo moeilijk om een bestseller in de Verenigde Staten te scoren.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's