Froukje Santing vraagt zich af: "Is Turkije het juiste land om te bemiddelen?" (Op1)

Froukje Santing vraagt zich af: "Is Turkije het juiste land om te bemiddelen?" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Froukje Santing</em> vraagt zich af: &quot;Is Turkije het juiste land om te bemiddelen?&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Is Turkije het juiste land om te bemiddelen? Dat is iets wat Froukje Santing zich afvraagt in talkshow Op1: “Waar Turkije en Rusland allebei een hekel aan hebben is het westen. Turkije is misschien wel één van de landen die het meest kans maakt om aan de goede kant van de geschiedenis te eindigen.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Rapport contact Hugo de Jonge en Sywert van Lienden opnieuw uitgesteld Bekijk deze video » Thomas van Groningen in Op1 over aftreden Hugo de Jonge: "Voor een politicus heel gevaarlijk" Bekijk deze video »
TV :
Froukje Santing vraagt zich af: "Is Turkije het juiste land om te bemiddelen?" (Op1)

Is Turkije het juiste land om te bemiddelen? Dat is iets wat Froukje Santing zich afvraagt in talkshow Op1: “Waar Turkije en Rusland allebei een hekel aan hebben is het westen. Turkije is misschien wel één van de landen die het meest kans maakt om aan de goede kant van de geschiedenis te eindigen.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV