Oorlogsverslaggever Hans Melissen vond het moeilijk om uit Kiev te vertrekken (Op1)

Oorlogsverslaggever Hans Melissen vond het moeilijk om uit Kiev te vertrekken (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Oorlogsverslaggever <em>Hans Melissen</em> vond het moeilijk om uit Kiev te vertrekken (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hans Melissen kwam dit weekeind terug uit Kiev en vertelde er dinsdag 29 maart over bij Op1. De oorlogsverslaggever vertrok daar met lood in z’n schoenen en keerde snel weer terug: “Ik vind het altijd heel moeilijk. Je vraagt je af of je toch moet blijven, maar als je zo moe wordt dat je niet meer kunt opladen, dan moet je er even uit.” Ook vertelde hij dat hij zijn koffer heeft achtergelaten in Kiev. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thomas van Groningen in Op1 over aftreden Hugo de Jonge: "Voor een politicus heel gevaarlijk" Bekijk deze video » Zien: Martijn Koning vergelijkt klap Will Smith aan Chris Rock met eigen roast van Baudet Bekijk deze video »
TV :
Oorlogsverslaggever Hans Melissen vond het moeilijk om uit Kiev te vertrekken (Op1)

Hans Melissen kwam dit weekeind terug uit Kiev en vertelde er dinsdag 29 maart over bij Op1. De oorlogsverslaggever vertrok daar met lood in z’n schoenen en keerde snel weer terug: “Ik vind het altijd heel moeilijk. Je vraagt je af of je toch moet blijven, maar als je zo moe wordt dat je niet meer kunt opladen, dan moet je er even uit.” Ook vertelde hij dat hij zijn koffer heeft achtergelaten in Kiev.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's