'Prinses Alexia wil aan The Voice Kids meedoen'

'Prinses Alexia wil aan The Voice Kids meedoen'

'Prinses Alexia wil aan The Voice Kids meedoen' Prinses Alexia groeit op in de spotlights, houdt van de camera en de camera houdt van haar. Ze geniet enorm van zingen en optreden en schijnt dat niet onverdienstelijk te doen. Nu zou ze zelfs aan The Voice Kids willen meedoen. Filmpje van optredenRTL zou niets liever willen, aldus royaltykenner Marc van der Linden bij RTL Boulevard. "Heel Nederland zou dan echter gaan twijfelen of ze wel eerlijk door zou gaan. Maar ze kan goed zingen, ik heb ooit via via een filmpje gezien van een optreden bij haar peettante en dat was prachtig. Heel knap van een jong meisje om 'New York' van Alicia Keys te zingen." Instagram-accountOok op Instagram weet de prinses de weg. "Ze heeft weleens ingebroken op accounts van meisjes die zich als haar voordeden en vroeg vervolgens of ze konden bewijzen dat ze de echte Alexia waren. Ook had ze zelf een openbaar account waarop ze anoniem foto's van kledingsetjes toonde. Nadat dit echter uitlekte naar de pers zijn er daar geen nieuwe posts meer verschenen", aldus Van der Linden. The Voice Kids gemist? Bekijk The Blind Audition van Sezina met 'What About Us' Bekijk deze video »
TV

Prinses Alexia groeit op in de spotlights, houdt van de camera en de camera houdt van haar. Ze geniet enorm van zingen en optreden en schijnt dat niet onverdienstelijk te doen. Nu zou ze zelfs aan The Voice Kids willen meedoen.

Filmpje van optreden
RTL zou niets liever willen, aldus royaltykenner Marc van der Linden bij RTL Boulevard. "Heel Nederland zou dan echter gaan twijfelen of ze wel eerlijk door zou gaan. Maar ze kan goed zingen, ik heb ooit via via een filmpje gezien van een optreden bij haar peettante en dat was prachtig. Heel knap van een jong meisje om 'New York' van Alicia Keys te zingen."

Instagram-account
Ook op Instagram weet de prinses de weg. "Ze heeft weleens ingebroken op accounts van meisjes die zich als haar voordeden en vroeg vervolgens of ze konden bewijzen dat ze de echte Alexia waren. Ook had ze zelf een openbaar account waarop ze anoniem foto's van kledingsetjes toonde. Nadat dit echter uitlekte naar de pers zijn er daar geen nieuwe posts meer verschenen", aldus Van der Linden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Prinses Alexia wil aan The Voice Kids meedoen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »