Zien: René van der Gijp noemt Ralf Rangnick "idioot" vanwege bizar voorstel

Zien: René van der Gijp noemt Ralf Rangnick "idioot" vanwege bizar voorstel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> noemt Ralf Rangnick &quot;idioot&quot; vanwege bizar voorstel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ralf Rangnick, de huidige trainer van Manchester United, moet het in Vandaag Inside flink ontgelden vanwege een bizar voorstel. De oefenmeester vindt namelijk dat scheidsrechters uit de Premier League moeten meetrainen met spelers, zodat ze die beter leren kennen. René van der Gijp noemt Rangnick een "idioot" en vindt het "onzin". Ook Wilfred Genee is duidelijk: "De wereld is helemaal gek geworden." Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ralf Rangnick, de huidige trainer van Manchester United, moet het in Vandaag Inside flink ontgelden vanwege een bizar voorstel. De oefenmeester vindt namelijk dat scheidsrechters uit de Premier League moeten meetrainen met spelers, zodat ze die beter leren kennen. René van der Gijp noemt Rangnick een "idioot" en vindt het "onzin". Ook Wilfred Genee is duidelijk: "De wereld is helemaal gek geworden."

Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV