Irene Moors over De Verraders: "Mensen gaan heel raar doen als ze elkaar niet vertrouwen"

Irene Moors over De Verraders: "Mensen gaan heel raar doen als ze elkaar niet vertrouwen"

<em>Irene Moors</em> over <em>De Verraders</em>: &quot;Mensen gaan heel raar doen als ze elkaar niet vertrouwen&quot; Presentatrice Irene Moors is één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van De Verraders, dat vrijdag van start gaat op RTL 4. Ze vertelt over haar ervaringen bij het programma: "Mensen gaan heel raar doen als ze elkaar niet vertrouwen, ze worden ook lelijk naar elkaar." Moors biecht op dat ze ontdekt heeft dat ze zich wél gek kan laten maken - dat is uit haar deelname wel gebleken. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto Tan denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met Will Smith vergelijkt Bekijk deze video » Boze Irene Moors praat niet meer over juice channels: "Dan krijgen ze aandacht" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Presentatrice Irene Moors is één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van De Verraders, dat vrijdag van start gaat op RTL 4. Ze vertelt over haar ervaringen bij het programma: "Mensen gaan heel raar doen als ze elkaar niet vertrouwen, ze worden ook lelijk naar elkaar." Moors biecht op dat ze ontdekt heeft dat ze zich wél gek kan laten maken - dat is uit haar deelname wel gebleken.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV