Nick en Simon doen het vooral voor de 'likes'

Nick en Simon doen het vooral voor de 'likes'

Nick en Simon doen het vooral voor de 'likes' In het SBS-programma 'De Mannen van Taal' nemen Nick & Simon het op tegen Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven. Ze strijden door middel van optredens. Bekijk hoe de Volendamse zangers zichzelf op de hak nemen in een Nederlandse versie van 'Can't stop the feeling' van Justin Timberlake en zingen dat ze het vooral voor de 'insta-posts en likes' doen. De Mannen van Taal met Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven van start op SBS 6 Bekijk deze video »
TV

In het SBS-programma 'De Mannen van Taal' nemen Nick & Simon het op tegen Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven. Ze strijden door middel van optredens. Bekijk hoe de Volendamse zangers zichzelf op de hak nemen in een Nederlandse versie van 'Can't stop the feeling' van Justin Timberlake en zingen dat ze het vooral voor de 'insta-posts en likes' doen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nick en Simon doen het vooral voor de 'likes' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »