René van der Gijp prijst Linda de Mol in VI om opvangen vluchtelingen: 'Is nogal wat'

René van der Gijp prijst Linda de Mol in VI om opvangen vluchtelingen: 'Is nogal wat'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> prijst Linda de Mol in <em>VI</em> om opvangen vluchtelingen: 'Is nogal wat' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Linda de Mol woont momenteel met vijf vluchtelingen uit Oekraïne. De presentatrice heeft een moeder en haar vier kinderen opgevangen. René van der Gijp zegt in Vandaag Inside: 'Even serieus, ik vind dat ongelofelijk lief. (...) Dat is nogal wat.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Linda de Mol woont momenteel met vijf vluchtelingen uit Oekraïne. De presentatrice heeft een moeder en haar vier kinderen opgevangen. René van der Gijp zegt in Vandaag Inside: 'Even serieus, ik vind dat ongelofelijk lief. (...) Dat is nogal wat.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV