Micha Wertheim in De Avondshow met Arjen Lubach: 'Ik zat gapend bij Jeroen Pauw' (video)

Micha Wertheim in De Avondshow met Arjen Lubach: 'Ik zat gapend bij Jeroen Pauw' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Hij is een van de meest ontregelende comedians van Nederland Micha Wertheim was woensdag te gast in 'De Avondshow met Arjen Lubach.

Lees verder onder de video.

Micha Wertheim in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: 'Ik zat gapend bij Jeroen Pauw' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Hij is een van de meest ontregelende comedians van Nederland Micha Wertheim was woensdag te gast in 'De Avondshow met Arjen Lubach. Lees verder onder de video. Pauw en WittemanWertheim vertelt een hilarische anekdote in De Avondshow, over hoe hij ooit gapend bij de talkshow Pauw en Witteman. Dat belooft dus niet veel goeds. En dan is er nog zo'n verhaal, over een perzik. Je ziet 't hierboven. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Micha Wertheim in De Avondshow met Arjen Lubach: 'Ik zat gapend bij Jeroen Pauw' (video)

Pauw en Witteman
Wertheim vertelt een hilarische anekdote in De Avondshow, over hoe hij ooit gapend bij de talkshow Pauw en Witteman. Dat belooft dus niet veel goeds. En dan is er nog zo'n verhaal, over een perzik. Je ziet 't hierboven.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV