VI Vandaag gemist? Johan Derksen is helemaal klaar met Van Gaal. "Geluk gehad"

VI Vandaag gemist? Johan Derksen is helemaal klaar met Van Gaal. "Geluk gehad"

Johan Derksen is even helemaal klaar met de blaaskakerij van bondscoach Louis van Gaal, die beweert dat Duitsland dinsdag met "LvG-druk" speelde: "Hij is omhoog gevallen".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI Vandaag</em> gemist? Johan Derksen is helemaal klaar met Van Gaal. &quot;Geluk gehad&quot; Johan Derksen is even helemaal klaar met de blaaskakerij van bondscoach Louis van Gaal, die beweert dat Duitsland dinsdag met "LvG-druk" speelde: "Hij is omhoog gevallen". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Volgens Derksen is Van Gaal een goede trainer, maar niet beter dan veel anderen: "Met het Ajax van De Boer en Davids hadden veel trainers het heel goed gedaan. Daarna is hij bij AZ en Bayern weggestuurd omdat hij niet meer voldeed." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Derksen is Van Gaal een goede trainer, maar niet beter dan veel anderen: "Met het Ajax van De Boer en Davids hadden veel trainers het heel goed gedaan. Daarna is hij bij AZ en Bayern weggestuurd omdat hij niet meer voldeed."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV