Pauw & Jinek gemist? Thierry Baudet heeft geen last van vliegschaamte

Pauw & Jinek gemist? Thierry Baudet heeft geen last van vliegschaamte

Pauw & Jinek gemist? Thierry Baudet heeft geen last van vliegschaamte Thierry Baudet is eerder weggegaan bij het klimaatdebat in de Tweede Kamer om enigszins verlaat bij 'Pauw & Jinek: de verkiezingen' aan te schuiven. Hem wordt direct gevraagd of hij last heeft van vliegschaamte: "Nee, ik geloof niet dat wij heel veel invloed hebben op het klimaat dus ik geloof ook niet dat vliegen slecht is voor de CO2-uitstoot". Ook bespreken ze zijn pogingen om op 20 maart, tijdens de Provinciale Statenverkiezingen, de nieuwe klimaatwet te voorkomen. Thierry Baudet extreem kritisch op klimaatmaatregelen Bekijk deze video » Jinek gemist? Thierry Baudet blikt terug op het RTL Verkiezingsdebat Bekijk deze video »
TV

Thierry Baudet is eerder weggegaan bij het klimaatdebat in de Tweede Kamer om enigszins verlaat bij 'Pauw & Jinek: de verkiezingen' aan te schuiven. Hem wordt direct gevraagd of hij last heeft van vliegschaamte: "Nee, ik geloof niet dat wij heel veel invloed hebben op het klimaat dus ik geloof ook niet dat vliegen slecht is voor de CO2-uitstoot".

Ook bespreken ze zijn pogingen om op 20 maart, tijdens de Provinciale Statenverkiezingen, de nieuwe klimaatwet te voorkomen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pauw & Jinek gemist? Thierry Baudet heeft geen last van vliegschaamte of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tweede kamer, klimaat, gemist, uitstoot, co2-uitstoot, entree, klimaatwet, thierry baudet, co2, jinek, penj, pauw & jinek, slecht, pauw, klimaatdebat

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »