Zien: flinke discussie Johan Derksen en Wim Kieft over Ruud van Nistelrooij

Zien: flinke discussie Johan Derksen en Wim Kieft over Ruud van Nistelrooij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: flinke discussie <em>Johan Derksen</em> en Wim Kieft over <em>Ruud van Nistelrooij</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Ruud van Nistelrooij wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV en zal op de achtergrond ondersteund worden door Fred Rutten en Guus Hiddink. Volgens Wim Kieft is de aanstelling van Van Nistelrooij, een jonge nieuwe trainer, een risico - omdat hij nog altijd de eindverantwoordelijke is. Johan Derksen vindt Van Nistelrooij juist een uitstekende keuze en hoopt dat hij niet op dezelfde manier als Mark van Bommel behandeld wordt door de Eindhovenaren; Van Bommel is volgens Derksen "geliquideerd" door de clubleiding na een aantal slechte resultaten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ruud van Nistelrooij wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV en zal op de achtergrond ondersteund worden door Fred Rutten en Guus Hiddink. Volgens Wim Kieft is de aanstelling van Van Nistelrooij, een jonge nieuwe trainer, een risico - omdat hij nog altijd de eindverantwoordelijke is. Johan Derksen vindt Van Nistelrooij juist een uitstekende keuze en hoopt dat hij niet op dezelfde manier als Mark van Bommel behandeld wordt door de Eindhovenaren; Van Bommel is volgens Derksen "geliquideerd" door de clubleiding na een aantal slechte resultaten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV