Ronald de Boer blijft Qatar schaamteloos verdedigen: "6500 doden totale onzin"

Ronald de Boer blijft Qatar schaamteloos verdedigen: "6500 doden totale onzin"

Ronald de Boer behoort tot de voetbalsterren die de PR voor het WK Voetbal in Qatar verzorgen, maar dat begint nu een beetje gênant te worden. Woensdag bleef hij het land verdedigen in Jinek; volgens de oud-voetballer van onder meer Ajax, FC Barcelona en Glasgow Rangers is het aantal doden dat bij de bouw van de stadions is gevallen "uit zijn verband gerukt". "Ze hebben alles op één hoop gegooid, ruim 6000 doden is totale onzin."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ronald de Boer</em> blijft Qatar schaamteloos verdedigen: &quot;6500 <em>doden</em> totale onzin&quot; Ronald de Boer behoort tot de voetbalsterren die de PR voor het WK Voetbal in Qatar verzorgen, maar dat begint nu een beetje gênant te worden. Woensdag bleef hij het land verdedigen in Jinek; volgens de oud-voetballer van onder meer Ajax, FC Barcelona en Glasgow Rangers is het aantal doden dat bij de bouw van de stadions is gevallen "uit zijn verband gerukt". "Ze hebben alles op één hoop gegooid, ruim 6000 doden is totale onzin." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. KritiekpuntenVolgens Humberto Tan zijn er vier terechte kritiekpunten op de organisatie van het WK in Qatar: het aantal doden dat is gevallen bij de bouw van de stadions, de corruptie bij de FIFA bij de toewijzing van het WK, de schaamteloze commerciële belangen en het weer, waardoor het toernooi gedwongen in de winter wordt gespeeld. Ronald de Boer probeert al die punten te nuanceren, maar komt er niet helemaal uit. Het ongemak bij de andere tafelgasten, zoals Tim den Besten en John van Lottum, groeit zichtbaar. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ronald de Boer blijft Qatar schaamteloos verdedigen: "6500 doden totale onzin"

Kritiekpunten
Volgens Humberto Tan zijn er vier terechte kritiekpunten op de organisatie van het WK in Qatar: het aantal doden dat is gevallen bij de bouw van de stadions, de corruptie bij de FIFA bij de toewijzing van het WK, de schaamteloze commerciële belangen en het weer, waardoor het toernooi gedwongen in de winter wordt gespeeld. Ronald de Boer probeert al die punten te nuanceren, maar komt er niet helemaal uit. Het ongemak bij de andere tafelgasten, zoals Tim den Besten en John van Lottum, groeit zichtbaar.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronald de Boer blijft Qatar schaamteloos verdedigen: "6500 doden totale onzin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV