Kijk LIVE naar toespraak Volodymyr Zelensky in Tweede Kamer (31 maart)

Kijk LIVE naar toespraak Volodymyr Zelensky in Tweede Kamer (31 maart)

Kijk hierboven op donderdag 31 maart vanaf +/- 10.15 uur LIVE naar de toespraak van Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal vandaag (donderdag 31 maart) een toespraak houden in de Tweede Kamer. In navolging van onder meer het Europees Parlement, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is nu dus ook Nederland aan de beurt voor een speech van Zelensky.

MH17
In de voorgaande toespraken betrok Zelensky de situatie in Oekraïne altijd op het land waar hij de speech gaf. Diverse kenners verwachten dus dat Zelensky een link zal leggen met het neerhalen van de MH17, waarbij bijna tweehonderd Nederlanders om het leven kwamen, en de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Kijk hierboven op donderdag 31 maart vanaf +/- 10.15 uur LIVE naar de toespraak van Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer. Hieronder is te zien hoe Zelensky een staande ovatie kreeg na zijn toespraak in het Europees Parlement op 1 maart.

Kijk LIVE naar toespraak <em>Volodymyr Zelensky</em> in Tweede Kamer (31 maart) Kijk hierboven op donderdag 31 maart vanaf +/- 10.15 uur LIVE naar de toespraak van Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal vandaag (donderdag 31 maart) een toespraak houden in de Tweede Kamer. In navolging van onder meer het Europees Parlement, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is nu dus ook Nederland aan de beurt voor een speech van Zelensky. MH17In de voorgaande toespraken betrok Zelensky de situatie in Oekraïne altijd op het land waar hij de speech gaf. Diverse kenners verwachten dus dat Zelensky een link zal leggen met het neerhalen van de MH17, waarbij bijna tweehonderd Nederlanders om het leven kwamen, en de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kijk hierboven op donderdag 31 maart vanaf +/- 10.15 uur LIVE naar de toespraak van Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer. Hieronder is te zien hoe Zelensky een staande ovatie kreeg na zijn toespraak in het Europees Parlement op 1 maart. Bekijk ook Bekijk videoboodschap van standvastige Oekraïense president Zelensky: "Ik blijf in Kiev" Bekijk deze video » Video: Zelensky wil compromis sluiten met Rusland Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar toespraak Volodymyr Zelensky in Tweede Kamer (31 maart)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar toespraak Volodymyr Zelensky in Tweede Kamer (31 maart) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV