RoddelPraat: Charly Luske smeekt Dennis om fragmenten achter te houden

RoddelPraat: Charly Luske smeekt Dennis om fragmenten achter te houden

De nieuwe editie van Roddelpraat, die ditmaal ruim een uur duurt, staat weer online. Ditmaal is onder meer Charly Luske aan de beurt: hij heeft volgens Dennis Schouten gesmeekt bepaalde beelden, die RoddelPraat in handen heeft, niet uit te zenden.

<em>RoddelPraat</em>: Charly Luske smeekt Dennis om fragmenten achter te houden De nieuwe editie van Roddelpraat, die ditmaal ruim een uur duurt, staat weer online. Ditmaal is onder meer Charly Luske aan de beurt: hij heeft volgens Dennis Schouten gesmeekt bepaalde beelden, die RoddelPraat in handen heeft, niet uit te zenden. Gezin gebrokenVolgens Roos en Schouten breken ze het volledige gezin van Luske en zijn vrouw Tanja Jess als ze de beelden en de fragmenten naar buiten brengen, maar uiteraard doen ze dat wel: "Een dame danste tegen Charly Luske aan. Hij stuurde een berichtje met zijn account van zijn footgolf toernooi." Dennis belde Luske en volgens hem is hij daarbij "cryptisch bedreigd": "Uiteindelijk heeft een gebroken man ook gevolgen voor degene die de man gebroken heeft." Bekijk de volledige aflevering van RoddelPraat hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Tanja Jess legt uit waar avances Charly Luske bij 20-jarig meisje vandaan komen Bekijk deze video »
Gossip :
RoddelPraat: Charly Luske smeekt Dennis om fragmenten achter te houden

Gezin gebroken
Volgens Roos en Schouten breken ze het volledige gezin van Luske en zijn vrouw Tanja Jess als ze de beelden en de fragmenten naar buiten brengen, maar uiteraard doen ze dat wel: "Een dame danste tegen Charly Luske aan. Hij stuurde een berichtje met zijn account van zijn footgolf toernooi."

Dennis belde Luske en volgens hem is hij daarbij "cryptisch bedreigd": "Uiteindelijk heeft een gebroken man ook gevolgen voor degene die de man gebroken heeft."

Bekijk de volledige aflevering van RoddelPraat hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV