Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Duiken op het prachtige eiland Mohéli (afl. 3)

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Duiken op het prachtige eiland Mohéli (afl. 3)

Vanavond is alweer de derde aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. In dit programma bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. Ze brengt een aantal dagen met hen door om te kijken hoe het leven hen vergaat op zo’n geïsoleerde plek. Bekijk de promo van aflevering 3 hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Floortje Naar Het Einde Van De Wereld</em>: Duiken op het prachtige eiland <em>Mohéli</em> (afl. 3) Vanavond is alweer de derde aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. In dit programma bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. Ze brengt een aantal dagen met hen door om te kijken hoe het leven hen vergaat op zo’n geïsoleerde plek. Bekijk de promo van aflevering 3 hieronder. Lees verder onder de video. Eigen duikschoolIn deze aflevering reist Floortje naar het eiland Mohéli. Hier ontmoet ze Richard en Anne. Anne kwam 2 jaar geleden naar het eiland om Richard duiklessen te geven. Ze werd verliefd en ging niet meer weg. Nu runnen ze hun eigen duikschool. Ook gaan ze naar een strand, waar bijna nergens anders in de Indische Oceaan zoveel schildpadden nesten te vinden zijn. Je ziet het vanavond. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 3. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne Bekijk deze video » Bekijk ook Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de beelden van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld in Patagonië (afl. 2) Bekijk deze video »

Eigen duikschool
In deze aflevering reist Floortje naar het eiland Mohéli. Hier ontmoet ze Richard en Anne. Anne kwam 2 jaar geleden naar het eiland om Richard duiklessen te geven. Ze werd verliefd en ging niet meer weg. Nu runnen ze hun eigen duikschool. Ook gaan ze naar een strand, waar bijna nergens anders in de Indische Oceaan zoveel schildpadden nesten te vinden zijn. Je ziet het vanavond. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 3.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV