Alle kleuren kaas in Keuringsdienst van Waarde: Wordt kaas geverfd? (video)

Alle kleuren kaas in Keuringsdienst van Waarde: Wordt kaas geverfd? (video)

Onze oer-Hollandse kazen zijn zo geel als een kanarie. Maar waarom eigenlijk? Melk is toch wit? KRO-NCRV's Keuringsdienst van waarde heeft vermoedens over verf en wacht een tropische verrassing. Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering.

Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Alle kleuren kaas in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: Wordt kaas geverfd? (video) Onze oer-Hollandse kazen zijn zo geel als een kanarie. Maar waarom eigenlijk? Melk is toch wit? KRO-NCRV's Keuringsdienst van waarde heeft vermoedens over verf en wacht een tropische verrassing. Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Keuringsdienst van waarde over verschil tussen verse vis en diepvries vis Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: product met actieve kool, is dat wel goed voor je lichaam? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV