Op1 gemist? Zelensky noemde Den Briel op 1 april 1572 in speech

Op1 gemist? Zelensky noemde Den Briel op 1 april 1572 in speech

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zelensky noemde <em>Den Briel op 1 april 1572</em> in speech Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de toespraak van Zelensky van 31 maart kwam de inname van Den Briel op 1 april 1572 naar voren. Maksym Kononenko was onlangs uitgenodigd door de burgemeester van Brielle en was onder de indruk van onze geschiedenis en de waarden die toen werden verdedigd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zelensky noemde Den Briel op 1 april 1572 in speech

In de toespraak van Zelensky van 31 maart kwam de inname van Den Briel op 1 april 1572 naar voren. Maksym Kononenko was onlangs uitgenodigd door de burgemeester van Brielle en was onder de indruk van onze geschiedenis en de waarden die toen werden verdedigd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zelensky noemde Den Briel op 1 april 1572 in speech of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV