Roos Schlikker pakt verbijsterde René van der Gijp aan: "Mag ik even uitpraten?"

Roos Schlikker pakt verbijsterde René van der Gijp aan: "Mag ik even uitpraten?"

Het is veel kijkers van Vandaag Inside (en zijn voorgangers) wel vaker opgevallen: René van der Gijp heeft er een handje van om door gasten heen te praten. Roos Schlikker is hier duidelijk niet van gediend en Van der Gijp lijkt behoorlijk van zijn stuk gebracht.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Roos Schlikker</em> pakt verbijsterde René van der Gijp aan: &quot;Mag ik even uitpraten?&quot; Het is veel kijkers van Vandaag Inside (en zijn voorgangers) wel vaker opgevallen: René van der Gijp heeft er een handje van om door gasten heen te praten. Roos Schlikker is hier duidelijk niet van gediend en Van der Gijp lijkt behoorlijk van zijn stuk gebracht. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Lil KleineHet gebeurt allemaal tijdens een gesprek over Lil Kleine, die gisteren in een videoboodschap zijn excuses heeft aangeboden. Volgens Van der Gijp zijn er verzachtende omstandigheden voor het gedrag van de rapper, zoals de slechte band met zijn ouders, gebruik van verdovende middelen en veel geld in één keer verdienen. Schlikker vindt dit allemaal een beetje onzin, maar Van der Gijp lijkt zijn woordje klaar te hebben. Als Schlikker vraagt of ze even uit mag praten, grijpt de analist meteen naar een bakje met worst op tafel. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lil Kleine
Het gebeurt allemaal tijdens een gesprek over Lil Kleine, die gisteren in een videoboodschap zijn excuses heeft aangeboden. Volgens Van der Gijp zijn er verzachtende omstandigheden voor het gedrag van de rapper, zoals de slechte band met zijn ouders, gebruik van verdovende middelen en veel geld in één keer verdienen. Schlikker vindt dit allemaal een beetje onzin, maar Van der Gijp lijkt zijn woordje klaar te hebben. Als Schlikker vraagt of ze even uit mag praten, grijpt de analist meteen naar een bakje met worst op tafel.

Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV