Fidan Ekiz windt zich op over Toeslagenaffaire: "Als het mijn kind was geweest..."

Fidan Ekiz windt zich op over Toeslagenaffaire: "Als het mijn kind was geweest..."

De woede over de gevolgen van de Toeslagenaffaire lijkt steeds meer een kookpunt te bereiken. Peter Pannekoek noemde het "staatsontvoeringen" in Dit was het nieuws en Fidan Ekiz wond zich donderdag in Op1 enorm op over het feit dat kinderen en ouders nog altijd niet herenigd zijn: "Als het mijn kind was geweest..."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Fidan Ekiz</em> windt zich op over <em>Toeslagenaffaire</em>: &quot;Als het mijn kind was geweest...&quot; De woede over de gevolgen van de Toeslagenaffaire lijkt steeds meer een kookpunt te bereiken. Peter Pannekoek noemde het "staatsontvoeringen" in Dit was het nieuws en Fidan Ekiz wond zich donderdag in Op1 enorm op over het feit dat kinderen en ouders nog altijd niet herenigd zijn: "Als het mijn kind was geweest..." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. PleeggezinEkiz is zichtbaar aangedaan door het feit dat de hereniging van kinderen en ouders zó lang duurt. Volgens haar hecht een jong kind zich snel aan een pleeggezin, wat enorme emotionele gevolgen voor de onschuldige ouders heeft. Minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind probeert rustig uit te leggen wat de procedure is, maar het is nog maar de vraag of de gedupeerden, Ekiz en de rest van Nederland genoegen nemen met het antwoord. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fidan Ekiz windt zich op over Toeslagenaffaire: "Als het mijn kind was geweest..."

Pleeggezin
Ekiz is zichtbaar aangedaan door het feit dat de hereniging van kinderen en ouders zó lang duurt. Volgens haar hecht een jong kind zich snel aan een pleeggezin, wat enorme emotionele gevolgen voor de onschuldige ouders heeft. Minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind probeert rustig uit te leggen wat de procedure is, maar het is nog maar de vraag of de gedupeerden, Ekiz en de rest van Nederland genoegen nemen met het antwoord.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV