Zien: spectaculaire Eilandraad met maar liefst 31 stemmen in Expeditie Robinson

Zien: spectaculaire Eilandraad met maar liefst 31 stemmen in Expeditie Robinson

Zien: spectaculaire <em>Eilandraad</em> met maar liefst 31 stemmen in <em>Expeditie Robinson</em> Judoka Carlos Platier Luna, de winnaar van Expeditie Robinson in 2017, is uit de Expeditie gestemd. Medekandidaten deden er blijkbaar alles aan om hem uit het programma te werken, want in totaal werden er maar liefst 31 (!) stemmen uitgebracht. De vraag is hoe de Expeditie nu verdergaat, want iedereen heeft slechts zes stemmen in de koker voor een flinke hoeveelheid Eilandraden. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Neem een kijkje achter de schermen bij Expeditie Robinson: All Stars: "Locals helpen veel" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Zien: spectaculaire Eilandraad met maar liefst 31 stemmen in Expeditie Robinson

Judoka Carlos Platier Luna, de winnaar van Expeditie Robinson in 2017, is uit de Expeditie gestemd. Medekandidaten deden er blijkbaar alles aan om hem uit het programma te werken, want in totaal werden er maar liefst 31 (!) stemmen uitgebracht. De vraag is hoe de Expeditie nu verdergaat, want iedereen heeft slechts zes stemmen in de koker voor een flinke hoeveelheid Eilandraden.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's