Tom Meerbeek over schietpartij Zwolle: "Veel kinderen aanwezig door schoolvoetbal"

Tom Meerbeek over schietpartij Zwolle: "Veel kinderen aanwezig door schoolvoetbal"

Zwolle werd woensdagavond opgeschrikt door een gruwelijke schietpartij bij een McDonald's-filiaal aan een drukke doorgaande weg, waar op dat moment veel kinderen zaten. Tom Meerbeek, misdaadverslaggever bij RTV Oost, vertelt donderdag bij Humberto dat al die jonge kinderen net een schoolvoetbaltoernooi hadden gehad.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tom Meerbeek</em> over schietpartij <em>Zwolle</em>: &quot;Veel kinderen aanwezig door schoolvoetbal&quot; Zwolle werd woensdagavond opgeschrikt door een gruwelijke schietpartij bij een McDonald's-filiaal aan een drukke doorgaande weg, waar op dat moment veel kinderen zaten. Tom Meerbeek, misdaadverslaggever bij RTV Oost, vertelt donderdag bij Humberto dat al die jonge kinderen net een schoolvoetbaltoernooi hadden gehad. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. SlachtofferhulpOp het moment van de dodelijke schietpartij, waarbij twee mannen om het leven kwamen, waren er zo'n honderd aanwezigen in de McDonald's. Het was rond zes uur, etenstijd, en schuin tegenover had die middag een schoolvoetbaltoernooi plaatsgevonden. Aan alle kinderen en hun afzonderlijke gezinnen is slachtofferhulp aangeboden en er heeft zich inmiddels ook een verdachte gemeld, maar daar is verder niets over bekend. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Meerbeek over schietpartij Zwolle: "Veel kinderen aanwezig door schoolvoetbal"

Slachtofferhulp
Op het moment van de dodelijke schietpartij, waarbij twee mannen om het leven kwamen, waren er zo'n honderd aanwezigen in de McDonald's. Het was rond zes uur, etenstijd, en schuin tegenover had die middag een schoolvoetbaltoernooi plaatsgevonden. Aan alle kinderen en hun afzonderlijke gezinnen is slachtofferhulp aangeboden en er heeft zich inmiddels ook een verdachte gemeld, maar daar is verder niets over bekend.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's