Omroep MAX zoekt operatalent voor nieuw seizoen ARIA: bekijk de oproep

Omroep MAX zoekt operatalent voor nieuw seizoen ARIA: bekijk de oproep

Er komt een nieuw seizoen van ARIA, een zangwedstrijd voor operazangers en -zangeressen. Het enige wat Omroep MAX hiervoor nog nodig heeft, zijn operatalenten. Daarom kan iedereen zich nu opgeven, die wil doorbreken in de wereld van de opera en begeleid wil worden door professionals. De hoofdprijs is ook bijzonder, een unieke studiebeurs onder begeleiding van Rosemary Joshua.

Alle operatalenten kunnen zich aanmelden via de website van ARIA.

Bekijk de oproep voor een nieuw seizoen van ARIA hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

Omroep MAX zoekt operatalent voor nieuw seizoen <em>ARIA</em>: bekijk de oproep Er komt een nieuw seizoen van ARIA, een zangwedstrijd voor operazangers en -zangeressen. Het enige wat Omroep MAX hiervoor nog nodig heeft, zijn operatalenten. Daarom kan iedereen zich nu opgeven, die wil doorbreken in de wereld van de opera en begeleid wil worden door professionals. De hoofdprijs is ook bijzonder, een unieke studiebeurs onder begeleiding van Rosemary Joshua. Alle operatalenten kunnen zich aanmelden via de website van ARIA. Bekijk de oproep voor een nieuw seizoen van ARIA hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. ARIA: Elenora Hu wint finale, bekijk het moment van de uitslag Bekijk deze video » Finale ARIA: Elenora zingt - Vien, diletto e in ciel la luna (Bellini) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV