Video: Louisa en Rowan verhuizen naar het Gooi voor nieuwe realityserie

Video: Louisa en Rowan verhuizen naar het Gooi voor nieuwe realityserie

Binnenkort kun je bij TLC en Discovery+ genieten van de nieuwe realityserie Louisa & Rowan: Op z'n Gooisch. De titel verraadt het al, het transgenderkoppel verhuist naar het chique Gooi voor de serie, waarbij ze in een villa gaan wonen en een typisch Gooisch leven leiden. En opvallend genoeg voelt Louisa, die normaal dol is op glitters, zich helemaal thuis in de nieuwe kledingstijl…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Louisa & Rowan: Op z'n Gooisch is vanaf 26 mei te zien bij Discovery+ en vanaf 2 juni bij TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Video: <em>Louisa en Rowan</em> verhuizen naar het Gooi voor nieuwe realityserie Binnenkort kun je bij TLC en Discovery+ genieten van de nieuwe realityserie Louisa & Rowan: Op z'n Gooisch. De titel verraadt het al, het transgenderkoppel verhuist naar het chique Gooi voor de serie, waarbij ze in een villa gaan wonen en een typisch Gooisch leven leiden. En opvallend genoeg voelt Louisa, die normaal dol is op glitters, zich helemaal thuis in de nieuwe kledingstijl… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Louisa & Rowan: Op z'n Gooisch is vanaf 26 mei te zien bij Discovery+ en vanaf 2 juni bij TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.
TV :
Video: Louisa en Rowan verhuizen naar het Gooi voor nieuwe realityserie

Actuele video's

Meer actuele video's