Video: Beau van Erven Dorens vertelt vanuit woestijn over Race om de ringen

Video: Beau van Erven Dorens vertelt vanuit woestijn over Race om de ringen

Beau van Erven Dorens is momenteel druk bezig in Jordanië, voor zijn nieuwe programma Race om de ringen. Hij vertelt meer over deze loodzware race tussen verloofde stellen vanuit de woestijn. In deze race kunnen de stellen de huwelijksreis van hun dromen in de wacht slepen. “De stellen zijn ontzettend hard bezig om elkaar te bestrijden. Alle opdrachten en vragen gaan over hun relatie. Dat maakt Race om de ringen zo bijzonder.”

Race om de ringen is vanaf eind mei te zien bij RTL 4. In de video hieronder kun je het verhaal van Beau over Race om de ringen bekijken.

Video: Beau van Erven Dorens vertelt vanuit woestijn over <em>Race om de ringen</em> Beau van Erven Dorens is momenteel druk bezig in Jordanië, voor zijn nieuwe programma Race om de ringen. Hij vertelt meer over deze loodzware race tussen verloofde stellen vanuit de woestijn. In deze race kunnen de stellen de huwelijksreis van hun dromen in de wacht slepen. “De stellen zijn ontzettend hard bezig om elkaar te bestrijden. Alle opdrachten en vragen gaan over hun relatie. Dat maakt Race om de ringen zo bijzonder.” Race om de ringen is vanaf eind mei te zien bij RTL 4. In de video hieronder kun je het verhaal van Beau over Race om de ringen bekijken.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV